У мого батька підвищений цукор у крові. Як я чув, цукровий діабет є першого типу та другого типу. Скажіть, як це можна визначити. Та ще таке питання. Які аналізи треба робити хворим на цукровий діабет, крім звичайного аналізу крові на цукор.
Свернуть блок чата
Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
Отправлено 30 Июль 2022 - 15:28

Треба менше їсти солодкого. Знаю одну сім'ю. Лежать усі сім'єю у лікарні з сахарним діабетом . Усі товсті. Й їдять прямо у лікарні солодкий пиріг, який їм принесли жалісливі родичі з дому. Адекватні люди?
Девочки… Будьте, как Швейцарские часы: дорогими, желанными и чтобы мужчины носили вас на руках.
Отправлено 30 Июль 2022 - 15:47

Emma (30 Июль 2022 - 15:18) писал:
У мого батька підвищений цукор у крові. Як я чув, цукровий діабет є першого типу та другого типу. Скажіть, як це можна визначити. Та ще таке питання. Які аналізи треба робити хворим на цукровий діабет, крім звичайного аналізу крові на цукор.
Для тог, щоб визначити, який саме у хворого тип цукрового діабету, треба зробити аналіз крові на індекс НОМА https://esculab.com/...indeks-homair-1 Що це таке? Індекс НОМА дає можливість оцінити резистентність клітин та тканин до інсуліну Якщо він підвищений, то це говорить про те, до має місце підвищений ризик розвитку цукрового діабету 2-го типу та серцево-судинних захворювань.
Зайдіть на сайт. Там є ціни на аналізи. Аналіз на індекс НОМА зараз коштує 252 гривні.