Підкажіть, хто знає, де зараз реально купити London Dry без ризику натрапити на підробку? Уже двічі приходив джин із дивним присмаком, ніби вода з ароматизатором. Писати в підтримку марно, вони тільки вибачаються. Треба перевірене місце з нормальною доставкою по Україні.
Свернуть блок чата
Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Хто вже пробував London Dry джин з меншою фортецею чи сильно відчутна різниця в смаку?
Автор Странный, Сегодня, 07:06
Отправлено Сегодня, 07:06
Мені теж колись надіслали щось не схоже на справжній джин. Тепер завжди перевіряю виробника і штрихкод. Деякі сайти продають товар з акціями, але то часто залишки старих партій. Краще переплатити трохи, ніж пити невідомо що. І завжди перевіряй кришку оригінал щільно закручується, без люфту.
Отправлено Сегодня, 07:06
Працюю барменом, бачив чимало підробок. Найчастіше проблема в зберіганні: навіть хороший джин може втратити аромат, якщо стояв біля тепла. Коли замовляєш онлайн, звертай увагу, щоб фото не були стокові, а саме з реальної партії. Я завжди прошу уточнення у менеджера перед оплатою. Це не параноя, просто досвід.
Девочки… Будьте, как Швейцарские часы: дорогими, желанными и чтобы мужчины носили вас на руках.
Отправлено Сегодня, 07:07
Я вже давно беру алкоголь тільки https://maudau.com.u...=london-dry-gin тут. Там не раз замовляла London Dry і ніколи не було проблем. Пляшки запечатані, партії свіжі, навіть під час спеки упаковка приходила в ідеальному стані. Вони працюють напряму з офіційними постачальниками, тому не боюсь за якість.
Ще подобається, що можна обрати доставку у зручний час, і завжди приходить саме те, що на фото. Замовлення оформлюється без зайвих дзвінків і нав’язування. Я брала там чай і вино, теж усе супер. Раджу спробувати саме звідти, бо після кількох провальних покупок на інших сайтах це єдине місце, де довіряю.
Ще подобається, що можна обрати доставку у зручний час, і завжди приходить саме те, що на фото. Замовлення оформлюється без зайвих дзвінків і нав’язування. Я брала там чай і вино, теж усе супер. Раджу спробувати саме звідти, бо після кількох провальних покупок на інших сайтах це єдине місце, де довіряю.
Вход
Наверх
Жалоба