Хочу нарешті взяти собі кавомашину додому, але чесно — взагалі не хочу з нею паритися. Не хочу молоти зерна окремо, щось там налаштовувати, мити по півгодини після кожної чашки. Просто щоб натиснув кнопку — і все готово, без зайвих дій. П’ю 1–2 чашки на день максимум, іноді з молоком. Читав, що є різні типи — капсульні, автоматичні, ще якісь рожкові, але не дуже розумію різницю в реальному житті. Що реально найпростіше у використанні для дому, щоб не дратувало зранку і не займало купу часу?
Свернуть блок чата
Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Отправлено Вчера, 21:04
Тут усе впирається в те, наскільки ти хочеш мінімум участі в процесі. Найпростіший варіант — це капсульні, там реально: вставив капсулу, натиснув кнопку, через хвилину кава готова і нічого більше не треба. Але є нюанс — постійно треба купувати капсули, і це з часом виходить дорожче. Автоматичні трохи складніші, але теж дуже зручні: засипав зерно, налив воду і вона сама все зробить. Догляд мінімальний, але не нульовий — іноді треба промивати. Рожкові — одразу відкидай, там треба самому готувати, це вже для тих, хто любить процес.
Иду на поиски любви... кто не спрятался я не виноват)
Отправлено Вчера, 21:05
Тоді виходить автоматична виглядає як нормальний компроміс. Бо капсули — це ніби зручно, але не хочеться постійно про них думати і бігати докупляти. А скажи ще, чи сильно напрягає чистка в автоматичних? Бо от це для мене критично: не хочу кожен день щось розбирати, промивати, сушити. І ще цікаво — чи нормально вони роблять каву з молоком без зайвих заморочок, чи там теж треба щось окремо крутити?
Отправлено Вчера, 21:05
Автоматичні якраз і беруть для того, щоб не морочитись щодня. У більшості все зроблено так, що машина сама промивається при вмиканні та вимиканні, а від тебе треба тільки раз на кілька днів вилити піддон і іноді промити заварювальний блок або запустити автоочистку. Це займає кілька хвилин, не більше. З молочними напоями теж все ок: або є трубка, яку опускаєш у молоко, або вбудований контейнер — натиснув кнопку і отримав капучино чи латте без ручної роботи.
Тобто по факту ти просто додаєш воду, зерно і іноді молоко — все інше вона робить сама. Я коли дивився варіанти, навіть планував купити кавомашину у Дніпрі в онлайн магазині MAUDAU https://maudau.com.u...ory/kavomashyny бо там зручно одразу подивитись характеристики і вибрати без зайвого бігання. Загалом, для дому без нервів краще брати автоматичний тип: мінімум дій, нормальний смак і не буде ситуації, що техніка стоїть без діла через складність.
Тобто по факту ти просто додаєш воду, зерно і іноді молоко — все інше вона робить сама. Я коли дивився варіанти, навіть планував купити кавомашину у Дніпрі в онлайн магазині MAUDAU https://maudau.com.u...ory/kavomashyny бо там зручно одразу подивитись характеристики і вибрати без зайвого бігання. Загалом, для дому без нервів краще брати автоматичний тип: мінімум дій, нормальний смак і не буде ситуації, що техніка стоїть без діла через складність.
Иду на поиски любви... кто не спрятался я не виноват)
Вход
Наверх
Жалоба