Бажаю скуштувати рому, мабуть кубинського, ця ж країна є еталоном смаку? Ніколи не був поціновувачем, а учора задумався, скільки можна пити одне і те саме, у світі стільки цікавого, а я за свою роки ще не куштував ром, вимагаю гарних порад
Свернуть блок чата Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
Отправлено 17 Декабрь 2021 - 10:32
О, та чи студентом не був, або у гуртожитку не жив, та хіба ж можна була щось не скуштувати у молодому віці? Ми таке мішали один з одним, що виробники алкоголю і не мали уяви, что можна так міксувати, ні в одній інструкції коктейлю такого не знайдеш
Иду на поиски любви... кто не спрятался я не виноват)
Отправлено 17 Декабрь 2021 - 10:34
Странный (17 Декабрь 2021 - 10:31) писал:
Бажаю скуштувати рому, мабуть кубинського, ця ж країна є еталоном смаку? Ніколи не був поціновувачем, а учора задумався, скільки можна пити одне і те саме, у світі стільки цікавого, а я за свою роки ще не куштував ром, вимагаю гарних порад
У 2020 пощастило знайти ром Santiago de Cuba Extra Anejo 12 YO https://winewine.com...spirit/vid_rom/ горіхово-мигдалевий смак, та такий один раз скуштуєш і на все життя запам’ятаєш. От як для першого твого рому, то буду ідеально. Аромат дуже насичений, пляшка 0,7 так що і друзів можна покликати