Доброго дня, форумчани, підкажіть будь ласка, чи варто замовляти взагалі крауд маркетинг чи ні? Я просто без поняття, дуже цікаво що ви мені напишіть з цього приводу, я ось не розуміюся.
Свернуть блок чата Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
Отправлено 30 Сентябрь 2022 - 17:37
Bingo (30 Сентябрь 2022 - 17:36) писал:
Доброго дня, форумчани, підкажіть будь ласка, чи варто замовляти взагалі крауд маркетинг чи ні? Я просто без поняття, дуже цікаво що ви мені напишіть з цього приводу, я ось не розуміюся.
Звичайно буде без активний, це і мається на увазі, що просто сайт не просуватиметься далі і не буде показуватися в пошукових запитах на потрібну тему. Я ось особисто давно знаю, що потрібно так просувати свій сайт.
Я ось особисто можу порадити вам замовити крауд посилання https://crowdlinks.store/ua/ у перевіреному місці, називається "КровдЛінксСторе" дуже хороший і перевірений магазин і сервіс, який допоможе вам у будь-якому вашому просуванні сайту, є копірайтери, люди працюють за заготовленим своїм ТЗ або за вашим, все залежить від тарифу, який ви замовите.
Девочки… Будьте, как Швейцарские часы: дорогими, желанными и чтобы мужчины носили вас на руках.