Мені потрібно купити жіночі чоботи до колін, також я дуже потребую зимових кросівок. Раніше за взуттям ходила на ринку, але зараз там товар ставатиме дедалі гіршим, напевно, все з Китаю везуть. Чула, що в інтернеті багато якісного взуття, може порадите хоча б один інтернет-магазин?
Свернуть блок чата Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
Отправлено 23 Декабрь 2022 - 15:00
Не люблю я ходити торговими центрами та магазинами тому цей варіант мене не дуже приваблює. Якщо мені хтось порадить інтернет-магазин, тоді я зможу заощадити купу години. Так що пишіть якщо володієте корисною для мене інформацією.
Девочки… Будьте, как Швейцарские часы: дорогими, желанными и чтобы мужчины носили вас на руках.
Отправлено 23 Декабрь 2022 - 15:02
Planeta (23 Декабрь 2022 - 14:58) писал:
Мені потрібно купити жіночі чоботи до колін, також я дуже потребую зимових кросівок. Раніше за взуттям ходила на ринку, але зараз там товар ставатиме дедалі гіршим, напевно, все з Китаю везуть. Чула, що в інтернеті багато якісного взуття, може порадите хоча б один інтернет-магазин?
Що я у них тільки не замовляла, товар весь якісний, я цілком задоволена. Також у цьому магазині купує взуття мій чоловік, до речі ми у них купили шикарну сумку для ноутбука, ну як ви зрозуміли, є на що подивитися.