Салон мого автомобіля дуже шумний, і я вирішив поклеїти шумку, але не знаю, яку краще обрати. Може, хтось має досвід використання шумоізоляції і може порекомендувати певну модель? Буду вдячний за ваші поради!
Свернуть блок чата Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
Отправлено 22 Июль 2023 - 10:29
Вибір шумоізоляції для салону автомобіля - це важливий момент, щоб створити комфортний звуковий ізольований простір. Рекомендую звернутися до відомих брендів, таких як Kicx, Ground Zero, Focal або Ultimate Sound Absorber. Оберіть шумку, яка має оптимальні технічні характеристики, зверніть увагу на її міцність, щільність і товщину. Важливо підібрати шумку, яка підходить для вашої марки і моделі автомобіля. Запитайте у продавців або консультантів у спеціалізованих магазинах, вони допоможуть вам зробити правильний вибір.
Иду на поиски любви... кто не спрятался я не виноват)
Отправлено 22 Июль 2023 - 10:35
Bingo (22 Июль 2023 - 10:28) писал:
Салон мого автомобіля дуже шумний, і я вирішив поклеїти шумку, але не знаю, яку краще обрати. Може, хтось має досвід використання шумоізоляції і може порекомендувати певну модель? Буду вдячний за ваші поради!
Клейка плівка дозволяє надійно закріпити шумку на поверхні автомобіля. Після установки шумка дійсно значно зменшила шум в салоні і покращила акустичні характеристики авто. Рекомендую звернутися в магазин Автозвук і обрати Ultimate Sound Absorber PU 15, я впевнений, що ви також будете задоволені її якістю та результатом!