Друзі, можливо, хтось з вас може порадити магазин або бібліотеку з широким вибором навчальної літератури? Шукаю місце, де можна знайти все: від підручників до наукових видань. Важливо, щоб асортимент був різноманітним і охоплював різні галузі знань. Можливо, ви знаєте таке місце з великою кількістю видань, які можна придбати або позичити? Буду вдячний за будь-які поради!
Свернуть блок чата
Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
Отправлено 19 Декабрь 2023 - 19:58

Привіт! Якраз нещодавно відкрили чудовий магазин-бібліотеку Espresso Patronum. Там величезний вибір навчальної літератури з різних галузей. Вони пропонують як новинки, так і класичні видання. Підручники для шкільників, наукова література для студентів, а також професійні книги. Заходь, можливо, там знайдеш все, що шукаєш!
Иду на поиски любви... кто не спрятался я не виноват)

Привіт, друзі! Раджу звернутися до книгарні Readeat, яка вражає своєю різноманітністю та вигідними пропозиціями. Вони мають величезний вибір навчальної літератури https://readeat.com/...alna-literatura для всіх рівнів і напрямків. Що особливо приємно, у розділі навчальна література діють постійні знижки, а також часті акції та спеціальні пропозиції для студентів та вчителів.
Я сам там купував кілька книг і залишився задоволений. Заходьте на їхній веб-сайт або відвідайте магазин – впевнений, ви знайдете там все необхідне!
Я сам там купував кілька книг і залишився задоволений. Заходьте на їхній веб-сайт або відвідайте магазин – впевнений, ви знайдете там все необхідне!