Мені б хотілось спробувати віскі, але я в цьому питанні зовсім зелений. Чи могли б ви порекомендувати щось початківцям? Які марки віддаєте перевагу? З чого краще розпочати?
Свернуть блок чата Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
Отправлено 21 Март 2024 - 12:33
Я б рекомендував спробувати щось м'якше, наприклад, ірландські віскі типу Jameson або Bushmills. Вони відрізняються від шотландських своєю м'якістю та доступністю. А якщо хочеш щось з димним ароматом, то можеш спробувати шотландський віскі типу Laphroaig або Talisker. Це допоможе тобі зрозуміти, які смаки тобі більше до вподоби.
Иду на поиски любви... кто не спрятался я не виноват)
Отправлено 21 Март 2024 - 12:34
Я зацікавлений у більш м'якому варіанті, тож, мабуть, почну з ірландських. А як щодо американських віскі? Чув багато про бренд Jim Beam, але не впевнений, чи варто з ним розпочинати. Чи є в них варіанти, які підійдуть новачку?
Девочки… Будьте, как Швейцарские часы: дорогими, желанными и чтобы мужчины носили вас на руках.
Отправлено 21 Март 2024 - 12:35
Planeta (21 Март 2024 - 12:34) писал:
Я зацікавлений у більш м'якому варіанті, тож, мабуть, почну з ірландських. А як щодо американських віскі? Чув багато про бренд Jim Beam, але не впевнений, чи варто з ним розпочинати. Чи є в них варіанти, які підійдуть новачку?
Це чудовий вибір для початківців, особливо якщо ти шукаєш щось м'якше із американських віскі. Вони пропонують різноманіття видів, включно з класичним бурбоном, який відомий своїм легким карамельним присмаком та нотками ванілі. Якщо ти хочеш дещо унікальне, раджу звернути увагу на їхній Double Oak, який дозріває в двох різних типах бочок для додаткової глибини смаку.
Заглянь в інтернет магазин "Maudau", там ти знайдеш широкий асортимент віскі Jim Beam https://maudau.com.u..._brand=jim-beam при тому за приємними цінами. Вони надають детальну інформацію про кожен продукт, що допоможе тобі зробити обдуманий вибір. Але пам'ятай, що найкраще – це спробувати кілька різних видів, щоб зрозуміти, що тобі найбільше до смаку.