Я ось замислилась про такий простий, але улюблений багатьма продукт, як Мівіна. Здається, що всі знають про ці швидкі макарони, але я все ж таки хотіла б дізнатися більше. Як ви ставитеся до Мівіни? Чи вважаєте ви її корисною чи навпаки шкідливою для здоров'я? Можливо, у когось є цікаві рецепти, як можна урізноманітнити цей продукт?
Свернуть блок чата Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
Отправлено 31 Май 2024 - 00:49
Я досить часто використовую Мівіну, особливо коли бракує часу на приготування чогось більш складного. Звісно, є ті, хто вважає її шкідливою через вміст добавок, але в помірних кількостях вона не є небезпечною. До того ж, якщо додати свіжі овочі чи шматочки курки, можна зробити її більш корисною. Наприклад, спробуйте додати броколі та моркву, дуже смачно виходить
Отправлено 31 Май 2024 - 00:50
Справді, іноді хочеться чогось швидкого та смачного. Я теж думав додати овочі, але ще не пробувала. А як ви готуєте Мівіну з куркою? Просто додаєте варену чи обсмажену? І які спеції краще використовувати, щоб було смачніше?
Девочки… Будьте, как Швейцарские часы: дорогими, желанными и чтобы мужчины носили вас на руках.
Отправлено 31 Май 2024 - 00:58
Я зазвичай використовую обсмажену курку, це додає більше смаку страві. Спочатку обсмажую курячі шматочки з сіллю, перцем та куркумою, а потім додаю до готової Мівіни. Щодо спецій, можна використовувати часник, імбир та зелень. До речі, якщо шукаєте різні варіанти Мівіни https://maudau.com.u...ct_brand=mivina та швидкої їжі, раджу сайт Маудау. Там багато цікавих продуктів, можна знайти щось новеньке та різноманітне. Сама там закуповуюсь часто різними товарами, в тому числі і вермішелями швидкого приготування, тому і рекомендую.