Вітаю! Мене цікавить питання щодо кредитування: чи є шанс отримати кредит, якщо моя кредитна історія залишає бажати кращого? Я маю кілька прострочених платежів та невелику заборгованість, що може суттєво вплинути на мою кредитну оцінку. Чи можуть банки або фінансові установи в такому випадку надати кредит, чи, можливо, є інші варіанти? Буду вдячний за будь-які поради.
Свернуть блок чата Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
Отправлено 31 Июль 2024 - 19:03
Отправлено 31 Июль 2024 - 19:03
Я перепробував багато варіантів і зрозумів, що банки часто не йдуть на зустріч клієнтам з поганою кредитною історією. Однак я чув про деякі альтернативи, наприклад, фінансові компанії або мікрокредитування. Хоча ставки можуть бути високими, але це може бути єдиним варіантом для тих, у кого є проблеми з кредитною історією.
Отправлено 31 Июль 2024 - 19:04
Добрий день! Розумію ваші труднощі з поганою кредитною історією https://moneyveo.ua/...credit-history/ і дійсно, традиційні банки можуть бути обмежені у можливостях. Але є варіанти, які можуть вам допомогти. Рекомендую звернути увагу на фінансову платформу Moneyveo.
Вони спеціалізуються на наданні кредитів людям з різними кредитними історіями, включаючи погані. Moneyveo може запропонувати вам умови, які враховують ваш поточний фінансовий стан, навіть якщо кредитна історія не ідеальна. Варто ознайомитися з їхніми пропозиціями, щоб знайти найбільш підходящий варіант для вас.
Вони спеціалізуються на наданні кредитів людям з різними кредитними історіями, включаючи погані. Moneyveo може запропонувати вам умови, які враховують ваш поточний фінансовий стан, навіть якщо кредитна історія не ідеальна. Варто ознайомитися з їхніми пропозиціями, щоб знайти найбільш підходящий варіант для вас.
Иду на поиски любви... кто не спрятался я не виноват)