Вітаю всіх. Намагаюся придумати, що готувати на сніданок. Помітив, що багато хто на сніданок обирає пластівці – рисові, вівсяні, кукурудзяні. Але я думаю, що вони не такі вже й корисні через високий вміст цукру. Як ви вважаєте, які пластівці найкраще підходять для корисного сніданку? Та чи варто взагалі їх вживати?
Свернуть блок чата
Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
Отправлено Вчера, 08:33

Та звісно варто! Я особисто обожнюю кукурудзяні пластівці – це ж справжній смак дитинства! Заливаю молоком, додаю трохи ягід – і готово! Хоча так, треба уважно дивитися на склад. Буває, що замість кукурудзи там суцільний цукор і барвники. Але якщо знайти нормальні, без зайвих добавок – супер варіант для швидкого сніданку!
Отправлено Вчера, 08:34

Отправлено Вчера, 08:45

Я б теж порадив звернути увагу на кукурудзяні пластівці, але важливо обирати якісні. У Лавка ТЕРРА представлені лише якісні кукурудзяні пластівці https://lavka.terra....t-paketi/100061 , виготовлені з відбірної кукурудзи без зайвих домішок та консервантів. Вони не містять штучних барвників та підсилювачів смаку, що робить їх корисним варіантом для всієї родини. Такі пластівці ідеально підходять для легкого сніданку або швидкого перекусу – їх можна поєднувати з молоком, йогуртом, свіжими фруктами чи горіхами, або ж смакувати як самостійний снек. Спробуйте – вам точно сподобається їхній насичений смак та хрустка текстура!