Чи може хтось порадити перевірений магазин, де можна придбати якісну вишиванку для дівчинки? Хочеться знайти щось гарне й оригінальне, але щоб тканина була натуральною, не синтетика, бо дитина має чутливу шкіру. Переглядала різні сайти, але важко зрозуміти, де дійсно хороша якість, а де лише гарні фото. Цікавлять не лише класичні візерунки, а й щось сучасніше, але щоб вишивка залишалась автентичною?
Свернуть блок чата
Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
Отправлено Вчера, 16:55

Можу поділитися власним досвідом. Коли шукала вишиванку для племінниці, звертала увагу перш за все на склад тканини і якість швів. Натрапила на магазин, де вироби були дійсно ручної роботи, з якісною вишивкою, а не машинною імітацією. Найбільше сподобалось, що тканина лляна, приємна на дотик, а сам візерунок виглядає дуже охайно, з добрим підбором кольорів.
Отправлено Вчера, 16:56

Я також колись довго шукала вишиванку для молодшої сестрички, бо хотілося знайти щось не банальне, а справді красиве і з душею. Порадувало, що деякі магазини пропонують моделі не лише для свят, а й для щоденного носіння, з м’якішої тканини, приємної до тіла.
Иду на поиски любви... кто не спрятался я не виноват)
Отправлено Вчера, 16:56

Шукала варіант, який підійде і для шкільних заходів, і для більш домашніх подій. Зупинилась на лаконічній, але елегантній блузочці, яка має витончені елементи вишивки, не надто яскраві, але зі смаком. Особливо сподобалося, що розмір підійшов ідеально, хоча донька зазвичай важко знаходить щось, що сидить добре.
Купувала вишиту блузку для дівчинки https://kram.kr.ua/divchata/ в Крамниці вишитого одягу, і залишилася задоволена. Тканина м’яка, легка, дихає, а якість пошиву просто на висоті. Після кількох прань вигляд залишився без змін – шви міцні, колір не злиняв. Для мене це був показник, що річ справді зроблена з любов’ю та професійно.
Купувала вишиту блузку для дівчинки https://kram.kr.ua/divchata/ в Крамниці вишитого одягу, і залишилася задоволена. Тканина м’яка, легка, дихає, а якість пошиву просто на висоті. Після кількох прань вигляд залишився без змін – шви міцні, колір не злиняв. Для мене це був показник, що річ справді зроблена з любов’ю та професійно.