Народ, просто вже крик душі. У нас вдома зламався бойлер, а це єдине джерело гарячої води. Майстер подивився — каже, треба міняти тен, вийде десь у 1200 грн. А я тільки-тільки за комуналку розплатилася, й на руках майже нічого не залишилось. Малого мити в холодній воді — ну це знущання. Ще й погода така — сира, холодна. Коротше, я вже не знаю, що робити. Позичити ні в кого, усі або самі залізли в кредити, або на нулі. Може, хтось знає, де реально можна взяти якусь невелику суму швидко, без довгих перевірок? Не на роки ж мені треба, а буквально на тиждень-два, поки зарплата прийде.
Свернуть блок чата
Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
Отправлено 27 Май 2025 - 20:51

Дуже тебе розумію, в мене нещодавно така сама біда була. Зламалась пральна машина прям перед поїздкою в село. А вдома двоє дітей, білизни — гора. Сиділа й ридала, бо що робити? Кредит у банку — смішно, там ті довідки збирати тиждень, а проблема вже тут. Добре, що подруга підказала, де можна онлайн швиденько оформити позику. Я спочатку сумнівалася, але потім подумала — якщо обережно, то чому ні? Виплатила швидко, без штрафів. Головне — дивитись уважно, з ким маєш справу.
Отправлено 27 Май 2025 - 20:52

Ох, як знайомо! У мене якось трубу прорвало в кухні, і треба було терміново купити новий змішувач, бо вода лилась просто фонтаном. А зарплата мала бути через п’ять днів! Так от, сидів і думав — що, продати щось із техніки? Аж поки не нагуглив кілька сервісів швидких кредитів. І знаєте що? Виручили! Я не фанат боргів, але коли приперло — то й не до гордості. Звісно, треба читати умови й не лізти в авантюру, але є нові сервіси, що працюють нормально.
Отправлено 27 Май 2025 - 20:56

Я сам був нещодавно в дуже схожій ситуації — треба було терміново оплатити лікування для мами, а аванс затримали. Друг порадив звернутися в нове МФО Лимон https://limon-credit...ionnews/bonuses Сказав, що там зараз діє вигідна акція для нових клієнтів. Я не надто довіряв мікрокредитам, бо багато чув про підступні умови, але вирішив перевірити. Сайт дуже зручний, усе чітко написано — скільки береш, коли повертаєш, які умови. Я оформив заявку на 1500 грн, і буквально через 15 хвилин гроші вже були в мене на картці! Без дзвінків, без поручителів, без зайвих питань. І що приємно — не було ніяких прихованих комісій. Все прозоро. Через два тижні повернув — й ніхто мені не дзвонив сто разів, не лякав пенею. Якщо треба швидко, на короткий термін — «Лимон» реально виручає. Та й ще й нові клієнти можуть розраховувати на бонуси. Рекомендую від щирого серця.