Я тільки починаю займатися вейпінгом і хочу купити готову базу для вейпу, але не знаю, з чого почати. Бачу, що є багато варіантів, і навіть не можу вибрати, яка з них підійде для моїх смакових уподобань. Яка база буде оптимальною для новачка? Я не хочу робити помилок, тому шукаю пораду.
Свернуть блок чата
Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
Отправлено 07 Июль 2025 - 07:26

Зрозуміло! Коли я починав, я теж був у подібній ситуації. Важливо зрозуміти, що готова база складається переважно з пропіленгліколю (PG) і рослинного гліцерину (VG). Якщо ти хочеш більше пару, обирай базу з більшою кількістю VG, оскільки це забезпечує густий пар і м'який смак. Якщо ж тобі важлива більш чітка передача смаку і не хочеться занадто густого пару, вибирай більший вміст PG. Багато магазинів продають суміші 50/50, що є хорошим варіантом для початку.
Отправлено 07 Июль 2025 - 07:26

Насправді, вибір бази залежить від того, як ти хочеш використовувати свій вейп. Якщо ти використовуєш MTL (mouth-to-lung) техніку, де ти вдихаєш, як із сигарет, тобі підійде база з більшим вмістом PG. Для DTL (direct-to-lung) техніки, де ти робиш великі затягування, краще використовувати більший вміст VG, оскільки він забезпечує більше пари і краще ковзає по атомайзеру. Враховуй це при виборі бази.
Девочки… Будьте, как Швейцарские часы: дорогими, желанными и чтобы мужчины носили вас на руках.
Отправлено 07 Июль 2025 - 07:27

Planeta (07 Июль 2025 - 07:26) писал:
Насправді, вибір бази залежить від того, як ти хочеш використовувати свій вейп. Якщо ти використовуєш MTL (mouth-to-lung) техніку, де ти вдихаєш, як із сигарет, тобі підійде база з більшим вмістом PG. Для DTL (direct-to-lung) техніки, де ти робиш великі затягування, краще використовувати більший вміст VG, оскільки він забезпечує більше пари і краще ковзає по атомайзеру. Враховуй це при виборі бази.
Якщо ти хочеш отримати справжнє задоволення від вейпінгу, я рекомендую звернути увагу на магазин Temptation. У їхньому асортименті ти знайдеш готові бази https://vapetemptati...ya-baza-osnova/ для вейпу, які підходять для будь-яких уподобань. У магазині є безпечні ароматизатори без шкідливих домішок, що дозволяє створити ідеальні рідини для вейпа.
Вони також пропонують зручні флакончики по 5 та 10 мл, що робить процес змішування ще простішим. Не обов'язково кожного разу купувати щось нове — тут ти знайдеш саме те, що потрібно для якісного вейпінгу.