Друзі, хто купував Amaretto онлайн, як ви контролюєте умови доставки? Чув, що цей лікер не любить перепади температур і довге перебування на сонці. Мене хвилює, що кур’єри можуть везти товар у багажнику в спеку або мороз. Чи можна якось домовитися, щоб доставили в більш безпечних умовах?
Свернуть блок чата
Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
Отправлено 15 Август 2025 - 08:39

У мене схожа ситуація, але ще й пляшка була нещільно закрита, і під кришкою з’явилися сліди лікеру. Скоріш за все, її сильно струсили в дорозі. Тепер, якщо магазин не гарантує щільне пакування й захист від ударів, навіть не замовляю.
Девочки… Будьте, как Швейцарские часы: дорогими, желанными и чтобы мужчины носили вас на руках.
Отправлено 15 Август 2025 - 08:40

Якось замовив Амаретто https://maudau.com.u...class=amareto-3 перед святами, щоб зробити десерт “Тірамісу” і кілька коктейлів для гостей. Чесно, думав, що через завантаження доставки не встигну отримати, але в Маудау відправили того ж дня, і вже через два дні пляшка була в мене. Приємно, що товар прийшов ідеально упакований – навіть коробка не мала жодної вм’ятини.
Ще й на сайті діяв промокод на знижку, що теж було приємним бонусом. Кур’єр подзвонив заздалегідь і погодив зручний час, що для мене важливо, бо не люблю сидіти вдома цілий день в очікуванні. Так що сервіс – на тверду п’ятірку.
Ще й на сайті діяв промокод на знижку, що теж було приємним бонусом. Кур’єр подзвонив заздалегідь і погодив зручний час, що для мене важливо, бо не люблю сидіти вдома цілий день в очікуванні. Так що сервіс – на тверду п’ятірку.