Чув, що яблучний оцет використовують не тільки в їжі, а й для косметики: полощуть волосся, роблять маски для шкіри. Хтось пробував? Якщо купувати онлайн, то чи є сенс брати саме «органічний», чи звичайний теж підійде?
Свернуть блок чата
Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
Отправлено Вчера, 07:50

Моя сестра робила маски для обличчя з яблучним оцтом. Каже, що він добре зменшує жирність шкіри. Але саме тут краще брати органічний і нефільтрований, бо у відфільтрованому, який часто продають у магазинах, майже не залишається корисних речовин.
Девочки… Будьте, как Швейцарские часы: дорогими, желанными и чтобы мужчины носили вас на руках.
Отправлено Вчера, 07:50

Planeta (19 Август 2025 - 07:50) писал:
Моя сестра робила маски для обличчя з яблучним оцтом. Каже, що він добре зменшує жирність шкіри. Але саме тут краще брати органічний і нефільтрований, бо у відфільтрованому, який часто продають у магазинах, майже не залишається корисних речовин.
Яблучний оцет часто використовую для кулінарії, і ще дружина бере для домашніх масок для волосся. Раніше заморочувались — шукали по знайомих, питали де купити, але воно того не варте. З Маудау https://maudau.com.u...11=yabluchnyi-2 все простіше: пару кліків — і замовлення готове. Відправляють швидко, ціна адекватна, та й вибір там не тільки оцету, а купа всього іншого. Якщо коротко, сервіс нормальний, товар якісний — я задоволений. Так що для тих, хто питає "де взяти нормальний яблучний оцет", — відповідь очевидна.
До речі, доставляють навіть у невеликі міста, і це реально зручно. Жодних проблем зі зворотнім зв’язком — можна завжди уточнити по телефону. Навіть якщо замовляєш кілька різних товарів, все приходить разом, без затримок. Я особисто вже підсадив знайомих теж там купувати.