Перейти к содержимому

Свернуть блок чата Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате! Открыть чат во всплывающем окне

Изображение Чат не предназначен для спама, рассылок, рекламы, анекдотов. Он служит для небольших разговоров и обмена мнениями.
@  PlanetQuest : (17 фев 2022 07:10) Дорогие Форумчане! Приглашаем ознакомится с темой http://deesing.org/t...ju-zarabativat/ и начать зарабатывать уже сейчас!
@  LLHostInc : (21 июл 2021 14:11) vps
@  seoglor : (21 июл 2021 12:43) сеоонли тут
@  Varlok : (27 май 2021 10:58) Бум
@  magnitka : (27 май 2021 07:58) что-то никто не чатится тут давно ( , может сделать чат оплачиваемым )
@  Varlok : (02 янв 2021 20:43) С новым Годом !
@  Yunona : (21 дек 2020 18:57) С Наступающим 2021 Годом!
@  Varlok : (11 ноя 2020 20:06) По русски плиз
@  dees : (25 сен 2020 05:36) @IncredibleEarnings - это русскоязычный форум, поэтому имейте уважение обращаться к его посетителям на русском языке!
@  IncredibleEa... : (05 сен 2020 19:10) Why i can't create post here?
@  dees : (06 авг 2020 05:57) vladimirya, что мешает прочитать Правила Форума?
@  vladimirya : (01 авг 2020 15:45) привет сколько по времени сообщение проходит модерацию?
@  limarandrew : (26 июл 2020 15:19) нет ничего лучщего чем пожелать друг другу хорошего дня!
@  dees : (26 июл 2020 14:44) genabetpro - создавать темы могут только проверенные пользователи, вам необходимо заслужить авторитет и получить доверие!
@  genabetpro : (25 июл 2020 11:03) Что необходимо чтобы создать свою тему на форуме?
@  anzhiryakova : (24 июн 2020 13:39) :067:
@  Valeriaa : (21 апр 2020 17:44) привет все
@  RuBitok : (17 апр 2020 14:18) Всем привет!
@  tochkaobmena : (06 мар 2020 17:54) http://deesing.org/i...elp&do=01&HID=9
@  DenisRichmon : (03 мар 2020 23:34) Помогите найти правила чтобы узнать требования к топик стартеру

Чи можна повернути авто якщо воно прийшло з дефектами?

• Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 3

Bingo

Bingo

Знаток

• Проверенный
  • 778 сообщений
  • На счете:5,24 $
  • Выплачено:0 $
  • Штрафы:0 $
Маю питання, яке вже кілька днів не дає мені спокою. Замовив авто з-за кордону, довго чекав, сплатив усі витрати, а коли воно прийшло, то виявив кілька дефектів по кузову та дрібні проблеми з електронікою. Продавець на фото і в описі цього не вказував, а тепер каже, що так воно і було, і нічого повертати не можна. Хтось стикався з подібним? Реально взагалі повернути авто чи обміняти, якщо воно вже офіційно приїхало в Україну, чи це все залежить від того, з ким працював?

Dinar

Dinar

Пользователь

• Пользователи
  • 343 сообщений
  • На счете:2,76 $
Такі випадки бувають доволі часто, особливо коли замовляєш машини з аукціонів у США чи Кореї. Якщо ти укладав офіційний договір з компанією, яка займалася доставкою, то вони зобов’язані були надати повний звіт про стан авто. Повернути саму машину в більшості випадків практично неможливо, адже вона вже пройшла митницю та оформлення. Але можна вимагати компенсацію або звертатися до юриста, якщо дефекти не були задекларовані. Тому завжди потрібно перевіряти репутацію компанії перед тим, як довіряти їм великі гроші.
Иду на поиски любви... кто не спрятался я не виноват)

Bingo

Bingo

Знаток

• Проверенный
  • 778 сообщений
  • На счете:5,24 $
Я, чесно кажучи, не думав, що це настільки складно. Договір у мене є, але він доволі загальний, там без деталізації про технічний стан авто. Просто було написано, що компанія займається доставкою під ключ. Я тоді навіть не звернув уваги на нюанси, бо думав, що це стандартна практика і все буде чесно. Тепер бачу, що треба було краще розібратись і перевірити історію машини. А як зрозуміти, що компанія надійна, і чи є якісь приклади перевірених?

Planeta

Planeta

Пользователь

• Пользователи
  • 312 сообщений
  • ГородКиев
  • На счете:2,48 $

Просмотр сообщенияBingo (20 Август 2025 - 19:29) писал:

Я, чесно кажучи, не думав, що це настільки складно. Договір у мене є, але він доволі загальний, там без деталізації про технічний стан авто. Просто було написано, що компанія займається доставкою під ключ. Я тоді навіть не звернув уваги на нюанси, бо думав, що це стандартна практика і все буде чесно. Тепер бачу, що треба було краще розібратись і перевірити історію машини. А як зрозуміти, що компанія надійна, і чи є якісь приклади перевірених?

Власне, у твоїй ситуації ще багато залежить від того, з ким ти співпрацював. Якщо компанія не надає прозорої інформації, не показує докладних звітів з фото та історії авто, то потім важко щось довести. Саме тому варто працювати з тими, хто вже давно на ринку і має відгуки клієнтів. Наприклад Bex Auto, вони займаються продажем і доставкою авто з Америки, Кореї, Китаю, Європи, працюють офіційно, є каталог з реальними пропозиціями, вказані контакти, офіси в Україні. Там можна ввести модель чи марку авто й одразу побачити варіанти, є і нові електромобілі, і б/в машини з різним пробігом. Плюс швидка доставка під ключ і зрозумілий комплекс послуг. Якщо будеш звертатись до таких компаній, шанс отримати машину без неприємних сюрпризів набагато вищий. Я б радив надалі не ризикувати з невідомими посередниками, бо економія виходить сумнівна, а нервів витрачається більше.
Девочки… Будьте, как Швейцарские часы: дорогими, желанными и чтобы мужчины носили вас на руках.