Перейти к содержимому

Свернуть блок чата Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате! Открыть чат во всплывающем окне

Изображение Чат не предназначен для спама, рассылок, рекламы, анекдотов. Он служит для небольших разговоров и обмена мнениями.
@  PlanetQuest : (17 фев 2022 07:10) Дорогие Форумчане! Приглашаем ознакомится с темой http://deesing.org/t...ju-zarabativat/ и начать зарабатывать уже сейчас!
@  LLHostInc : (21 июл 2021 14:11) vps
@  seoglor : (21 июл 2021 12:43) сеоонли тут
@  Varlok : (27 май 2021 10:58) Бум
@  magnitka : (27 май 2021 07:58) что-то никто не чатится тут давно ( , может сделать чат оплачиваемым )
@  Varlok : (02 янв 2021 20:43) С новым Годом !
@  Yunona : (21 дек 2020 18:57) С Наступающим 2021 Годом!
@  Varlok : (11 ноя 2020 20:06) По русски плиз
@  dees : (25 сен 2020 05:36) @IncredibleEarnings - это русскоязычный форум, поэтому имейте уважение обращаться к его посетителям на русском языке!
@  IncredibleEa... : (05 сен 2020 19:10) Why i can't create post here?
@  dees : (06 авг 2020 05:57) vladimirya, что мешает прочитать Правила Форума?
@  vladimirya : (01 авг 2020 15:45) привет сколько по времени сообщение проходит модерацию?
@  limarandrew : (26 июл 2020 15:19) нет ничего лучщего чем пожелать друг другу хорошего дня!
@  dees : (26 июл 2020 14:44) genabetpro - создавать темы могут только проверенные пользователи, вам необходимо заслужить авторитет и получить доверие!
@  genabetpro : (25 июл 2020 11:03) Что необходимо чтобы создать свою тему на форуме?
@  anzhiryakova : (24 июн 2020 13:39) :067:
@  Valeriaa : (21 апр 2020 17:44) привет все
@  RuBitok : (17 апр 2020 14:18) Всем привет!
@  tochkaobmena : (06 мар 2020 17:54) http://deesing.org/i...elp&do=01&HID=9
@  DenisRichmon : (03 мар 2020 23:34) Помогите найти правила чтобы узнать требования к топик стартеру

Яка їжа підходить до ігристого вина?

• Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 3

Bingo

Bingo

Знаток

• Проверенный
  • 782 сообщений
  • На счете:5,38 $
  • Выплачено:0 $
  • Штрафы:0 $
Я от задумався, бо зовсім не знаю, які страви гармонійно поєднуються з ігристим вином. Чув, що його подають і до десертів, і до морепродуктів, але зовсім заплутався у цих рекомендаціях. Мені цікаво зрозуміти, як правильно скласти меню, щоб смак вина не перебивався їжею, а навпаки підкреслювався. Може підкажеш, які є перевірені поєднання?

Dinar

Dinar

Пользователь

• Пользователи
  • 347 сообщений
  • На счете:2,84 $
Насправді поєднувати ігристе вино з їжею досить цікаво. Найкраще воно розкривається з легкими закусками, такими як сири з ніжною текстурою, свіжі фрукти чи морепродукти. Дуже добре підходять канапки, салати та легкі страви без надмірних спецій. До солодших ігристих вин обирають десерти з фруктовими нотками, тістечка або ягоди. А більш сухі види чудово пасують до білої риби, курятини та морських делікатесів.
Иду на поиски любви... кто не спрятался я не виноват)

Bingo

Bingo

Знаток

• Проверенный
  • 782 сообщений
  • На счете:5,38 $
Але я ще хочу розібратися глибше. Наприклад, чи має значення сезон або подія? Бо от на літньому пікніку хотілося б легкості, а на святковій вечері, мабуть, більше урочистості й виразності у смаках. Цікаво, чи можна одне й те саме ігристе вино подати до різних страв, чи краще завжди комбінувати під конкретну ситуацію.

Dinar

Dinar

Пользователь

• Пользователи
  • 347 сообщений
  • На счете:2,84 $
Ти правильно підмітив — подія і навіть пора року можуть впливати на вибір страв до ігристого вина. Для літніх зустрічей і легких вечірок підійдуть освіжаючі закуски, свіжі фрукти, морепродукти або легкі салати. На більш формальних урочистостях ігристе вино добре смакує з рибними стравами, білим м’ясом, різними видами сирів. А коли мова йде про десерти, то фрукти, ягідні торти та легкі тістечка стають відмінними супутниками.
І до речі, щоб спростити вибір, можу порадити звернути увагу на ігристе вино Asti https://maudau.com.u...olino-fragolino в інтернет-магазині MAUDAU. Воно відоме своїм м’яким і солодкуватим смаком, який прекрасно пасує як до легких страв, так і до десертів. А купувати в MAUDAU зручно, бо там доступна швидка доставка та широкий вибір різних форматів, тож можна підібрати варіант під конкретну подію. Це справді зручно, коли хочеш отримати якісний продукт без зайвих клопотів.
Иду на поиски любви... кто не спрятался я не виноват)