Друзі, привіт! Порадьте, будь ласка, де в Києві знайти хорошого сімейного лікаря або терапевта. Мені потрібно укласти декларацію та мати лікаря, до якого можна звертатися і з банальною застудою, і з більш серйозними питаннями. Чула різні історії — хтось задоволений, хтось навпаки. Хотілося б зрозуміти, на що орієнтуватися, щоб не помилитися з вибором.
Свернуть блок чата
Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
Отправлено Вчера, 12:55

Я вже третій рік маю сімейного лікаря. Чесно кажучи, перші два варіанти були невдалими: постійні черги, лікарі змінювалися, відчувалося, що я для них «на потоці». Тільки з третього разу знайшла того, хто справді уважно слухає й пояснює. Думаю, тут головне — не боятися змінювати, якщо не підходить.
Отправлено Вчера, 12:56

А в мене взагалі досвіду з сімейними лікарями немає. Завжди звертаюсь приватно до вузьких спеціалістів, коли вже щось болить. Але бачу, що багато знайомих задоволені, бо сімейний лікар може і порадити, і дати направлення, і просто підказати елементарні речі. Думаю, в цьому є сенс.
Девочки… Будьте, как Швейцарские часы: дорогими, желанными и чтобы мужчины носили вас на руках.
Отправлено Вчера, 12:56

Planeta (14 Сентябрь 2025 - 12:56) писал:
А в мене взагалі досвіду з сімейними лікарями немає. Завжди звертаюсь приватно до вузьких спеціалістів, коли вже щось болить. Але бачу, що багато знайомих задоволені, бо сімейний лікар може і порадити, і дати направлення, і просто підказати елементарні речі. Думаю, в цьому є сенс.
Я можу поділитися своїм досвідом. Вже кілька років обслуговуюся в https://dobrobut.com...family-medicine це провідна медична мережа в Україні. Там є 15 медичних центрів і 2 багатопрофільні лікарні, розташовані як на правому, так і на лівому березі Дніпра. Мені дуже подобається їхній підхід: лікарі уважні, завжди пояснюють, чому призначають саме таке лікування.
Коли укладав декларацію, було відчуття, що про мене дійсно дбають, а не просто «ставлять галочку». Сподобалось також, що в них сучасне обладнання і можна одразу здати всі аналізи чи пройти обстеження. Вони пропонують широкий спектр послуг і підбирають рішення індивідуально для кожного клієнта. Я звертався і з ГРВІ, і для планових оглядів — завжди лишався задоволений. Раджу звертатися саме туди, якщо хочеться якісного медичного обслуговування.