Дівчата та хлопці, підкажіть, будь ласка, де можна купити гарні вишиті сукні? Мені потрібно для корпоративного заходу в нашій компанії. Хочу виглядати святково та водночас підкреслити український стиль, адже керівництво попросило прийти у національних вбраннях. Для мене важливо, щоб річ була не просто яскравою, а й якісною, бо планую носити її й у майбутньому. Додатково хочу, щоб вишивка виглядала не надто кричуще, а елегантно й сучасно. Думаю, що це гарна нагода поповнити гардероб чимось особливим.
Свернуть блок чата
Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
Отправлено 23 Сентябрь 2025 - 08:58

Я кілька разів купувала вишиті сукні на ярмарках. Загалом виглядало непогано, але мене трохи розчарувала якість тканини — після кількох прань вона втрачала форму. Ще одна проблема: розміри не завжди відповідають, тому треба міряти уважно. Буває, що одне й те саме плаття на фото та в реальності має зовсім інший відтінок. Тож я зараз більше схиляюсь до того, щоб брати онлайн, де є більше гарантій і вибір.
Отправлено 23 Сентябрь 2025 - 08:59

Я особисто не купувала вишиту сукню, але сестра брала одну на випускний. Вона сказала, що вибір був дуже великий, але різниця в ціні залежала від якості вишивки: ручна коштувала набагато дорожче, ніж машинна. Тож, якщо бюджет дозволяє, краще брати щось більш автентичне, але це вже індивідуально. Вона ще зазначала, що такі речі дуже комфортні, особливо якщо тканина натуральна. Але й чекати на замовлення доводиться довше.
Девочки… Будьте, как Швейцарские часы: дорогими, желанными и чтобы мужчины носили вас на руках.
Отправлено 23 Сентябрь 2025 - 08:59

Planeta (23 Сентябрь 2025 - 08:59) писал:
Я особисто не купувала вишиту сукню, але сестра брала одну на випускний. Вона сказала, що вибір був дуже великий, але різниця в ціні залежала від якості вишивки: ручна коштувала набагато дорожче, ніж машинна. Тож, якщо бюджет дозволяє, краще брати щось більш автентичне, але це вже індивідуально. Вона ще зазначала, що такі речі дуже комфортні, особливо якщо тканина натуральна. Але й чекати на замовлення доводиться довше.
Я маю хороший досвід замовлення вишитої сукні https://etnoxata.com...shyti-sukni-74/ в ЕТНОХАТІ. Це інтернет-магазин, де представлено дуже широкий асортимент вишитих суконь на будь-який смак. Мені сподобалось, що консультанти допомагають підібрати фасон і навіть враховують мої побажання щодо кольорової гами.
Я отримала замовлення швидко, і все було акуратно запаковано. Якість вразила: тканина приємна, вишивка щільна, виглядає багато. Крім того, ціни цілком адекватні за таку якість. Тому можу впевнено сказати, що це був вдалий вибір.