Підкажіть, як за допомогою митного калькулятора розрахувати мито і ПДВ? Чи потрібно знати точну ціну авто з документів, чи можна вказати приблизну? Хочу спланувати витрати до покупки, щоб розуміти, скільки реально обійдеться розмитнення.
Свернуть блок чата
Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
Отправлено Вчера, 18:40

Я робив це так, спершу ввів основні дані авто, а потім перевіряв результат вручну, хоча б для того, щоб зрозуміти, чи калькулятор показує вірні дані. Деякі сервіси роблять це швидко і зручно, показують і мито, і ПДВ окремо. Особливо цінно для тих, хто вперше приганяє машину і не знає, як все порахувати.
Отправлено Вчера, 18:41

Отправлено Вчера, 18:41

Все просто, я використовую митний калькулятор авто від Mitridat, там усе інтуїтивно зрозуміло. Вводиш дані авто, і система сама розраховує мито, ПДВ, акциз і навіть кінцеву суму.
Дуже зручно, бо не треба витрачати багато часу чи шукати формули. Я так порахував вартість для авто ще до покупки, щоб знати, чи варто купувати. Результат потім майже повністю збігся з фактичними платежами. Тож калькулятор реально працює і точно рахує всі необхідні збори.
Дуже зручно, бо не треба витрачати багато часу чи шукати формули. Я так порахував вартість для авто ще до покупки, щоб знати, чи варто купувати. Результат потім майже повністю збігся з фактичними платежами. Тож калькулятор реально працює і точно рахує всі необхідні збори.