Друзі, хто підкаже, яку каву в стіках краще брати для подорожей? Часто їжджу у відрядження, і не завжди є можливість зварити каву чи навіть знайти кав’ярню. Хочу знайти нормальну розчинну каву в стіках, щоб не була надто солодка, але й мала насичений смак. Брав кілька різних 3в1, але більшість із них як підсолоджена вода. Може, порадите перевірений варіант?
Свернуть блок чата
Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
Отправлено Вчера, 08:48

Я теж багато подорожую і завжди в сумці маю пачку стіків. Найкраще себе показали Jacobs Monarch 3в1 і Tchibo Latte. Вони не гірчать і не залишають осаду, а смак стабільний навіть у пластиковому стаканчику. Є ще непоганий варіант Nescafe Strong, якщо любиш міцнішу. Але не раджу дешеві марки, там переважно ароматизатор і цукор, від кави там мало що залишилось. Бери краще ті, що йдуть у запаяних пакетиках тоді не відволожуються.
Отправлено Вчера, 08:49

Я зазвичай беру окремо чорну каву без цукру в стіках і додаю вершки або трохи цукру сам. Так краще контролюєш смак. Рекомендую подивитись на ті, де в складі є арабіка, а не просто «розчинна кава». У дорозі це дуже відчутно: аромат і післясмак набагато кращі. Ще один момент не бери великі упаковки, якщо їздиш часто, краще кілька маленьких наборів різних марок. Тоді не набридне і можна обрати, яка більше сподобається.
Девочки… Будьте, как Швейцарские часы: дорогими, желанными и чтобы мужчины носили вас на руках.
Отправлено Вчера, 08:49

Planeta (18 Октябрь 2025 - 08:49) писал:
Я зазвичай беру окремо чорну каву без цукру в стіках і додаю вершки або трохи цукру сам. Так краще контролюєш смак. Рекомендую подивитись на ті, де в складі є арабіка, а не просто «розчинна кава». У дорозі це дуже відчутно: аромат і післясмак набагато кращі. Ще один момент не бери великі упаковки, якщо їздиш часто, краще кілька маленьких наборів різних марок. Тоді не набридне і можна обрати, яка більше сподобається.
Зручно, що можна фільтрувати за брендами і типами, тому легко підібрати під себе. Я беру Jacobs без цукру для ранку і MacCoffee Latte для вечора, дуже м’який смак. Ціни адекватні, упаковки запаяні, термін придатності завжди свіжий.
Якщо плануєш подорож або тривалі виїзди, рекомендую брати одразу по кілька пачок по 25–30 стіків виходить дешевше і не потрібно потім шукати. Доставка швидка, приходить усе ціле, ніщо не просипається. Зручно, бо можна взяти і на роботу, і в дорогу, і вдома не морочитись із кавоваркою.