Колеги-дизайнери, питання до тих, хто має власні портфоліо-сайти. Чим ви їх просуваєте? Я розмістив роботи, оптимізував сторінки, але Google рухає дуже повільно.
Тестував різні методи і найбільш відчутний ефект дав крауд-маркетинг. Після кількох природних згадок на тематичних форумах сайт почав частіше індексуватися і підріс по низькочастотних запитах.
Хто ще пробував?
Я читав поради тут https://kraudd.zzz.com.ua/ Є кілька нормальних рекомендацій для тих, хто хоче просувати портфоліо без бюджету.
Свернуть блок чата
Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Отправлено Вчера, 19:13
Хочу поділитися своїм досвідом співпраці з командою CrowdLove. Я довго шукав надійних фахівців, які займаються крауд маркетингом, і нарешті знайшов тих, хто робить це якісно і чесно. Особливо сподобалося, що вони пропонують реальні результати, а не «пусті» посилання, і завжди пояснюють стратегію роботи. Якщо вам важлива прозорість та ефективність, то тут точно можна знайти оптимальний варіант. До того ж у них дуже вигідні умови – я особисто переконався, що крауд маркетинг ціна повністю відповідає тому, що отримуєш.
Команда працює на ринку понад 6 років, тому вони чудово розуміють, як правильно будувати кампанії, щоб посилання приносили реальний трафік і покращували репутацію сайту. Мені особливо сподобалося, що вони підходять індивідуально до кожного проєкту, уважно ставляться до деталей і завжди готові порадити оптимальні рішення.
Якщо шукаєте професіоналів у сфері крауд маркетингу, рекомендую звернутися до них. Особисто для мене це стало відмінним вкладенням часу і ресурсів, і результати справді перевищили очікування.
Команда працює на ринку понад 6 років, тому вони чудово розуміють, як правильно будувати кампанії, щоб посилання приносили реальний трафік і покращували репутацію сайту. Мені особливо сподобалося, що вони підходять індивідуально до кожного проєкту, уважно ставляться до деталей і завжди готові порадити оптимальні рішення.
Якщо шукаєте професіоналів у сфері крауд маркетингу, рекомендую звернутися до них. Особисто для мене це стало відмінним вкладенням часу і ресурсів, і результати справді перевищили очікування.
Вход
Наверх
Жалоба