Перейти к содержимому

Свернуть блок чата Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате! Открыть чат во всплывающем окне

Изображение Чат не предназначен для спама, рассылок, рекламы, анекдотов. Он служит для небольших разговоров и обмена мнениями.
@  PlanetQuest : (17 фев 2022 07:10) Дорогие Форумчане! Приглашаем ознакомится с темой http://deesing.org/t...ju-zarabativat/ и начать зарабатывать уже сейчас!
@  LLHostInc : (21 июл 2021 14:11) vps
@  seoglor : (21 июл 2021 12:43) сеоонли тут
@  Varlok : (27 май 2021 10:58) Бум
@  magnitka : (27 май 2021 07:58) что-то никто не чатится тут давно ( , может сделать чат оплачиваемым )
@  Varlok : (02 янв 2021 20:43) С новым Годом !
@  Yunona : (21 дек 2020 18:57) С Наступающим 2021 Годом!
@  Varlok : (11 ноя 2020 20:06) По русски плиз
@  dees : (25 сен 2020 05:36) @IncredibleEarnings - это русскоязычный форум, поэтому имейте уважение обращаться к его посетителям на русском языке!
@  IncredibleEa... : (05 сен 2020 19:10) Why i can't create post here?
@  dees : (06 авг 2020 05:57) vladimirya, что мешает прочитать Правила Форума?
@  vladimirya : (01 авг 2020 15:45) привет сколько по времени сообщение проходит модерацию?
@  limarandrew : (26 июл 2020 15:19) нет ничего лучщего чем пожелать друг другу хорошего дня!
@  dees : (26 июл 2020 14:44) genabetpro - создавать темы могут только проверенные пользователи, вам необходимо заслужить авторитет и получить доверие!
@  genabetpro : (25 июл 2020 11:03) Что необходимо чтобы создать свою тему на форуме?
@  anzhiryakova : (24 июн 2020 13:39) :067:
@  Valeriaa : (21 апр 2020 17:44) привет все
@  RuBitok : (17 апр 2020 14:18) Всем привет!
@  tochkaobmena : (06 мар 2020 17:54) http://deesing.org/i...elp&do=01&HID=9
@  DenisRichmon : (03 мар 2020 23:34) Помогите найти правила чтобы узнать требования к топик стартеру

Чим відрізняються підгузки 5 розміру (XL) різних брендів — реально варто доплачувати?

• Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 3

Dinar

Dinar

Пользователь

• Пользователи
  • 361 сообщений
  • На счете:2,91 $
  • Выплачено:0 $
  • Штрафы:0 $
Сиджу вже третій день над цими підгузками 5 розміру й ніяк не можу збагнути, чому між брендами така різниця в ціні. Начебто XL є XL, вага дітей однакова, функції теж схожі, а виходить так, що за одну пачку хочуть майже вдвічі більше, ніж за іншу. Не можу зрозуміти, у чому саме ховається різниця: у матеріалі, у тому як вони сидять, у здатності тримати вологу, чи може це все просто рекламні фокуси. Хочу розібратися, чи є реальна причина переплачувати, бо не хочеться кидати гроші просто так, але й брати те, що буде протікати або натирати, зовсім не варіант. Може хтось уже порівнював різні бренди саме у цьому розмірі?

Иду на поиски любви... кто не спрятался я не виноват)

Bingo

Bingo

Знаток

• Проверенный
  • 813 сообщений
  • На счете:5,83 $
Ну от це і збиває з пантелику: виглядає однаково, а поводиться по-різному. Я колись пробував брати два різних бренди, але тоді дитина була менш рухлива, тому складно було оцінити. Зараз у нас активна фаза — повзання, перевороти, постійне метушіння — і вже почали з’являтися моменти, коли боковини ніби «не встигають» за рухами. Тому й замислився, чи дорожчі варіанти мають кращу еластичність або фіксацію. Бо витрачати гроші на щось, що не витримує нормальний день, теж не хочеться. У тебе не було різниці по подразненнях чи слідах на шкірі? Чи тут усе залежить не від бренду, а від конкретної серії? Мені цікаво зрозуміти, чи справді преміум-пакування дає щось суттєве, чи це просто красиво оформлена коробка.

Dinar

Dinar

Пользователь

• Пользователи
  • 361 сообщений
  • На счете:2,91 $
Ну от це і збиває з пантелику: виглядає однаково, а поводиться по-різному. Я колись пробував брати два різних бренди, але тоді дитина була менш рухлива, тому складно було оцінити. Зараз у нас активна фаза — повзання, перевороти, постійне метушіння — і вже почали з’являтися моменти, коли боковини ніби «не встигають» за рухами. Тому й замислився, чи дорожчі варіанти мають кращу еластичність або фіксацію. Бо витрачати гроші на щось, що не витримує нормальний день, теж не хочеться. У тебе не було різниці по подразненнях чи слідах на шкірі? Чи тут усе залежить не від бренду, а від конкретної серії? Мені цікаво зрозуміти, чи справді преміум-пакування дає щось суттєве, чи це просто красиво оформлена коробка.
Иду на поиски любви... кто не спрятался я не виноват)

Bingo

Bingo

Знаток

• Проверенный
  • 813 сообщений
  • На счете:5,83 $
У мене ситуація була дуже схожа, тому я певний час купував підгузки 5 розміру https://maudau.com.u...ize=5-rozmir-xl різних серій, щоб зловити різницю на практиці. Найпомітніше відчувалася різниця в еластичності пояса, у тому, як бокові манжети тримають форму під час руху, і у тому, наскільки швидко внутрішній шар рівномірно розподіляє вологу. Дорожчі варіанти справді частіше давали більш рівне прилягання й менше «заломів», завдяки цьому не виникало моментів, коли підгузок починав збиратися або з’їжджати. Дешева серія інколи справлялася добре, але були дні, коли вона давала осічку, особливо під вечір під час активних ігор. По подразненнях різниця теж інколи відчувалась: у преміальних моделей поверхня м’якша на дотик і після зняття не залишає слідів. Але це індивідуально, бо шкіра у всіх дітей реагує по-своєму.

Найзручніше у моєму випадку було те, що я замовляв різні упаковки через MAUDAU. Там підгузки 5 розміру завжди є у різних варіантах по кількості штук, і це дозволяє не брати одразу величезну пачку. Я просто обирав потрібний формат, тестував кілька днів, а потім вирішував, чи варто замовляти більший обсяг. Дуже рятує те, що можна швидко дозамовити, коли запас тане, і не бігати по місту в пошуках конкретного XL. Такий підхід дозволив мені без зайвих витрат вибрати оптимальний варіант і зрозуміти, за що варто платити, а де різниця відчувається мінімально.