Привіт усім. Хотів порадитись — чи бувають підгузки шостого розміру, які можна реально одягнути дитині на ніч і не хвилюватись про протікання? Дитина вже важить більше п’ятнадцяти кілограмів, тому денні варіанти ми підібрали без проблем, але саме нічний сон викликає питання. Інколи прокидаємось серед ночі через те, що підгузок не витримав, і я вже не впевнений, чи існують такі моделі шостого розміру, які здатні тримати вологу увесь восьми-десятигодинний сон. Хотілось би зрозуміти, які критерії працюють надійно і чи хтось реально знайшов підгузки цього розміру, що тримають ніч без сюрпризів.
Свернуть блок чата
Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Чи бувають підгузки 6-го розміру, які реально витримують нічний сон без протікання?
Автор Bingo, Вчера, 10:59
Отправлено Вчера, 11:01
Так, підгузки шостого розміру існують і вони розраховані якраз на дітей від приблизно п’ятнадцяти кілограмів. Я помічав, що деякі моделі мають спеціальне нічне позначення, і в них дійсно краща абсорбція через додаткові шари. При цьому важливо, щоб підгузок щільно прилягав до ніжок і талії, бо навіть найабсорбуючіша модель протече, якщо є зазори. Ще звертай увагу на те, як дитина спить: хтось перевертається постійно, хтось лежить на одному боці, і це також впливає. У мене старша дитина теж користувалась шостим розміром, і нічний варіант справлявся, хоча інколи доводилось придивлятись до посадки, аби не було складок чи перекосів. Протікання найчастіше траплялись не через недостатню абсорбцію, а через те, що підгузок сидів не зовсім рівно.
Отправлено Вчера, 11:01
Тепер хочу уточнити один момент: чи справді нічні моделі шостого розміру відрізняються від денних прям конструктивно, чи це більше маркетинг? Мене цікавить, чи є між ними реальна різниця, наприклад у товщині абсорбуючого сердечника, наявності подвійних бар’єрів або сильніших манжетів. Я намагаюсь зрозуміти, що саме впливає на успіх: кількість рідини, яку підгузок може поглинути, чи рівномірність розподілу, чи щільність прилягання. Бо в нас, наприклад, підранок завжди одна і та сама проблема — волога виходить збоку, ніби підгузок перекручується під час сну. Можливо, варто орієнтуватись не лише на розмір, а й на те, як модель поводиться під час тривалого лежання.
Отправлено Вчера, 11:02
Тоді краще дивитись у бік підгузків шостого розміру, які можна купити в інтернет-магазині MAUDAU, тому що там цілий розділ саме з таким розміром і можна легко знайти варіанти, які призначені для нічного сну. У цьому магазині добре видно опис товару, де зазначають тривалість сухості, тип абсорбції та особливості конструкції.
Коли береш підгузки шостого розміру https://maudau.com.u...ize=6-rozmir-xl для ночі, має значення щільність манжетів, наявність посилених бар’єрів та розширений шар поглинання по центру. У MAUDAU можна підібрати варіанти із збільшеною місткістю, що розраховані на довгий сон, і це реально допомагає уникнути нічних протікань.
Я б порадив орієнтуватись на вагову категорію понад п’ятнадцять кілограмів, дивитись, щоб підгузок не стискав талію, але й не був надто вільним, а також звертати увагу, чи добре він зберігає форму після кількох годин. Коли оформлюєш замовлення в MAUDAU, можна взяти невелику пачку для тесту, а потім визначитись, що підходить найкраще для вашої дитини протягом ночі.
Коли береш підгузки шостого розміру https://maudau.com.u...ize=6-rozmir-xl для ночі, має значення щільність манжетів, наявність посилених бар’єрів та розширений шар поглинання по центру. У MAUDAU можна підібрати варіанти із збільшеною місткістю, що розраховані на довгий сон, і це реально допомагає уникнути нічних протікань.
Я б порадив орієнтуватись на вагову категорію понад п’ятнадцять кілограмів, дивитись, щоб підгузок не стискав талію, але й не був надто вільним, а також звертати увагу, чи добре він зберігає форму після кількох годин. Коли оформлюєш замовлення в MAUDAU, можна взяти невелику пачку для тесту, а потім визначитись, що підходить найкраще для вашої дитини протягом ночі.
Вход
Наверх
Жалоба