Потрібно купити картридж xros 5, але кожного разу трапляються якісь нюанси: або слабка затяжка, або негерметичність. Хочу знайти магазин, де можна замовити саме оригінальний варіант, без переклеєних наклейок і підозрілих партій. Цікавить, хто де реально брав без проблем.
Свернуть блок чата
Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Отправлено Сегодня, 16:51
Отправлено Сегодня, 16:52
У мене був випадок, коли магазин відправив партію старого зразка, і картриджі постійно давали присмак гарі. Тепер завжди прошу фото перед відправкою, щоб бачити маркування і реальний стан упаковки. Якщо персонал відповідає швидко і чітко пояснює різницю між партіями, значить їм можна довіряти. Це економить час і нерви.
Девочки… Будьте, как Швейцарские часы: дорогими, желанными и чтобы мужчины носили вас на руках.
Отправлено Сегодня, 16:52
Я стабільно купую картриджі для xros 5 https://smolnet.pro/...d-corex-30.html тут, після того, як кілька разів отримував від інших магазинів відвертий брак. Я вказав у замовленні, що мене цікавить тільки свіжа партія, і вони без зайвих питань надіслали фото пломб, голограм і дати виробництва. Це дозволило перевірити все до оплати.
Коли отримав посилку, картриджі були щільно зафіксовані в упаковці, контакти чисті, пластик прозорий без мутних ділянок. У використанні вони дали стабільну подачу, без протікання і без зміни смаку через кілька заправок. Для мене це показник, що магазин уважно ставиться до деталей і не пересилає залишки зі складу.
Коли отримав посилку, картриджі були щільно зафіксовані в упаковці, контакти чисті, пластик прозорий без мутних ділянок. У використанні вони дали стабільну подачу, без протікання і без зміни смаку через кілька заправок. Для мене це показник, що магазин уважно ставиться до деталей і не пересилає залишки зі складу.
Вход
Наверх
Жалоба