Привіт усім. Я останнім часом бачу, що багато знайомих підсіли на корейську локшину, кажуть, що вона зовсім інша за ті звичайні швидкі супи, які в нас продаються. Я от думаю, чи є взагалі сенс пробувати, бо я не дуже розбираюся у всіх цих “смаках” і “рівнях гостроти”, та й зайвої емоційності тут у мене немає. Може, хтось порадить, з чого краще почати, щоб не обпектись (у всіх сенсах) і не витратити гроші даремно? Буду вдячний за будь-який досвід.
Свернуть блок чата
Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Чи варто пробувати корейську локшину, якщо раніше їв лише звичайні швидкі супи?
Автор Bingo, Сегодня, 20:23
#2
Отправлено Сегодня, 20:25
О, ти ще не пробував корейську локшину? То ти просто не знаєш, що таке реальний вибух смаку! Там зовсім інша історія, ніж оті стандартні швидкі супи, що ми всі їли колись уночі після роботи чи навчання. Корейська локшина — це прям окремий світ: різні соуси, насичені бульйони, аромати, від яких уже голова починає просити ложку. Якщо боїшся гостроти, то бери щось легше — є варіанти майже без перцю. А якщо захочеш драйву — там такі позиції, що просто сльози радості й вогонь одночасно. Я реально кайфую від цього всього, тож раджу спробувати хоча б раз.
#3
Отправлено Сегодня, 20:25
Дякую за таку емоційну відповідь. Чесно кажучи, ти трохи зацікавив, хоча я й не думав, що локшина може викликати такі враження. Скажи, будь ласка, а що з не дуже гострих смаків може сподобатися людині, яка тільки знайомиться з корейською кухнею? Просто не хочеться з першої ж спроби взяти щось занадто вогняне і зіпсувати собі перше враження. Може, є якийсь «золотий стандарт» для початківців?
#4
Отправлено Сегодня, 20:32
Та без проблем поясню! Якщо хочеш щось помірне по гостроті, але щоб смак був насичений і реально цікавий — тоді точно можу підказати. Є багато варіантів, але все залежить від того, чи ти взагалі любиш вершкові або більш м’які соуси. Я сам люблю гостре, але коли хочеться чогось спокійнішого, беру лінійки з менш агресивним соусом. До речі, якщо ти раптом будеш брати щось середнє по пікантності, то зверни увагу на позиції, де соус густий і тягучий — вони, як правило, м’якші. А от якщо раптом ти все ж фанат гострого — carbonara samyang https://wei-mao.com....arbonarasamyang , попри свою назву, має цікавий баланс: гострота є, але смак вершковий і не рубає по горлу. Із новинок сподобалось x3 buldak, але це вже для сміливих, тож тобі поки що не раджу починати з подібного.
Вход
Регистрация

Наверх
Жалоба