Шукаю перевірений магазин для покупки xros 5 mini, бо вже втретє натрапляю на продавців, які відправляють те, що залишилось на складі. Хочу взяти оригінал без подряпин і без проблем зі стиками. Потрібні поради, де можна замовити з мінімальним ризиком.
Свернуть блок чата
Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Отправлено Вчера, 10:59
Отправлено Вчера, 11:00
Мені один раз прийшов vaporesso xros 5 зі зміщеною кнопкою і не зовсім щільною посадкою картриджа. Після цього розумію, чому важлива перевірка перед пакуванням. Я почав вимагати фото стиків і нижньої частини корпусу. Деякі продавці навіть не відповідали, і це одразу показувало, що вони не займаються контролем. Бери там, де нормально реагують на такі прохання.
Отправлено Вчера, 11:00
Emma (06 Декабрь 2025 - 11:00) писал:
Мені один раз прийшов vaporesso xros 5 зі зміщеною кнопкою і не зовсім щільною посадкою картриджа. Після цього розумію, чому важлива перевірка перед пакуванням. Я почав вимагати фото стиків і нижньої частини корпусу. Деякі продавці навіть не відповідали, і це одразу показувало, що вони не займаються контролем. Бери там, де нормально реагують на такі прохання.
Мій досвід трохи інший, але теж корисний. Я вирішив замовити vaporesso xros 5 https://bambuk.org/vaporesso-xros-5/ у smolnet після того, як втомився від постійних дефектів у інших продавців. Мені було важливо уникнути підтікання картриджа, тому я попросив показати стан контактів і ущільнювачів. Мені надіслали чіткі фото, де видно, що гумові елементи рівні і без перекосів.
Посилка прибула в хорошій упаковці, картриджі лежали в заводських блістерах, а мод був зафіксований. Після цього я взяв у них жижу, бо попередні рідини від інших магазинів давали присмак. Тут такого не було. Сам магазин допоміг мені уникнути браку і нестабільної роботи.
Девочки… Будьте, как Швейцарские часы: дорогими, желанными и чтобы мужчины носили вас на руках.
Вход
Наверх
Жалоба