Трохи заплутався з цим питанням і хочу почути живі думки. Постійно їжджу містом і за його межі, машина не нова, акумулятор ще нормальний, але взимку вже кілька разів ловив момент, коли стартер крутить мляво. Стоїш, нервуєш, час іде, а завестися треба швидко. Одні кажуть, що звичайний прикурювач від іншого авто вирішує всі проблеми, інші радять мати власний бустер і не залежати ні від кого. Цікавить реальний досвід, а не реклама. Що справді швидше допомагає завести машину без зайвої біганини, очікувань і танців біля капота, особливо коли холодно і часу обмаль.
Свернуть блок чата
Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Бустер чи звичайний прикурювач, що реально допомагає швидко завести машину?
Автор Bingo, Вчера, 22:04
Отправлено Вчера, 22:04
Користувався обома варіантами в різних ситуаціях, тому є з чим порівняти. Прикурювач працює, але завжди є нюанси. Потрібна друга машина, водій, який не боїться допомагати, нормальні дроти і розуміння, як правильно все під’єднати. На морозі дроти стають жорсткі, контакти не завжди ідеальні, та й не кожен погодиться чекати, поки ти заведешся. З автономним варіантом усе інакше. Дістав, підключив, натиснув кнопку і не думаєш, хто поруч і чи є в нього час. Для міста й поїздок це реально зручно, особливо коли не хочеться залежати від випадкових людей.
Иду на поиски любви... кто не спрятался я не виноват)
Отправлено Вчера, 22:05
От саме ця залежність і бісить найбільше. Були ситуації, коли стояв на парковці рано вранці, людей майже немає, а ті хто є, або поспішають, або дивляться з підозрою. З дротами теж не все гладко, один раз взагалі іскра пішла, після чого бажання повторювати зникло. Але й автономний варіант трохи лякає, бо не знаю, чи він реально витягує в холод, чи не сяде сам у потрібний момент. Не хочеться купити річ, яка буде лежати в багажнику і підвести в найгірший час. Тому цікаво, наскільки це надійно в реальному житті, а не на словах.
Отправлено Вчера, 22:06
З власного досвіду скажу, що бустер https://avtozvuk.ua/...strojstva/c1215 став однією з тих речей, які спочатку береш із сумнівами, а потім дивуєшся, як раніше обходився без нього. Сучасні моделі розраховані саме на холодні умови, вони тримають заряд місяцями і готові до роботи без попередньої підготовки. У мене було кілька запусків у мороз, коли акумулятор уже явно здавав позиції, і результат завжди був швидкий без стресу та сторонньої допомоги.
Окрім запуску, приємним бонусом стає можливість підзарядити телефон або інші дрібниці в дорозі. Саме тому раджу дивитися в бік бустера і купувати його в інтернет магазині Автозвук, де зручно підібрати потрібний варіант під свій авто. Така покупка реально економить нерви, час і дає впевненість, що зможеш завестися у будь-якій ситуації.
Окрім запуску, приємним бонусом стає можливість підзарядити телефон або інші дрібниці в дорозі. Саме тому раджу дивитися в бік бустера і купувати його в інтернет магазині Автозвук, де зручно підібрати потрібний варіант під свій авто. Така покупка реально економить нерви, час і дає впевненість, що зможеш завестися у будь-якій ситуації.
Иду на поиски любви... кто не спрятался я не виноват)
Вход
Наверх
Жалоба