Маю запитання, бо трохи заплутався. Чув, що золото гіпоалергенне і не повинно викликати подразнень, але я після носіння кількох пар сережок із золотим покриттям відчув свербіж, почервоніння і навіть невелике припухання мочки вуха. Хочеться зрозуміти, чи це реально золото спричиняє алергію, чи проблема саме в інших металевих домішках. Можливо, справа у пробі золота або нікелі та міді у сплаві? Я не впевнений, чи це справжня алергія, чи просто реакція шкіри на новий матеріал. Хто мав схожий досвід і що реально допомагало уникнути подразнень при щоденному носінні сережок?
Свернуть блок чата
Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Чи дійсно золото гіпоалергенне — хто мав проблеми після носіння сережок?
Автор Dinar, Вчера, 10:47
Отправлено Вчера, 10:50
Я стикаюсь із цим часто. Насправді багато хто плутає поняття «гіпоалергенне золото» з тим, що воно ніколи не викликає реакцій — це не зовсім так. Чисте золото майже ніколи не дратує шкіру, але ювелірні вироби майже завжди сплавлені з іншими металами, які можуть провокувати алергію, особливо нікель. Навіть сережки, що маркують як «гіпоалергенні», можуть містити домішки, що викликають реакцію у чутливих людей. Часто проблема саме у сплаві або в основі прикраси, під покриттям золота, особливо якщо покриття з часом стирається. Оптимально обирати вироби з високою пробою золота і перевіреною відсутністю алергенів у сплаві.
Вход
Наверх
Жалоба