Доброго дня всім. Хотіла б почути реальний досвід тих, хто користується урологічними прокладками щодня. Чи дійсно вони комфортні для постійного носіння, чи це більше тимчасове рішення? Цікавить саме відчуття протягом дня: чи не натирають, чи не створюють відчуття парникового ефекту, чи помітні під одягом? Я зараз тільки починаю розглядати цей варіант через невеликі проблеми після пологів, тому хочу зрозуміти, наскільки це практично у звичайному житті — робота, поїздки, довгі прогулянки. Також важливо, щоб не було запаху і щоб не доводилось міняти занадто часто. Буду вдячна за чесні відгуки без прикрас, особливо якщо користуєтесь ними вже давно.
Свернуть блок чата
Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Хто користується урологічними прокладками щодня — наскільки вони комфортні?
Автор Emma, 08 фев 2026 20:32
Отправлено 08 Февраль 2026 - 20:33
Ой, я спочатку теж дуже переживала, думала, що це буде незручно і постійно відчуватиметься, але на практиці все зовсім інакше. Якщо правильно підібрати модель, то урологічні прокладки взагалі майже не відчуваються, вони тонші, ніж здається. Я користуюсь щодня вже більше року, і для мене головне — м’яка поверхня та нормальна вентиляція. Важливо не брати перші-ліпші, бо дешеві іноді справді парять або зміщуються. Ще зверніть увагу на форму — анатомічні сидять краще і не заважають рухатися. Запах теж добре блокується, якщо є якісний абсорбуючий шар. І так, спочатку здається, що всі бачать, але це лише відчуття — під одягом нічого не видно.
Девочки… Будьте, как Швейцарские часы: дорогими, желанными и чтобы мужчины носили вас на руках.
Отправлено 08 Февраль 2026 - 20:33
Дякую за такий детальний відгук, це трохи заспокоює, бо я якраз боялася відчуття дискомфорту протягом дня. Підкажіть ще, будь ласка, як щодо тривалого носіння — наприклад, коли немає можливості часто змінювати, чи стає незручно? І чи є різниця між моделями для щоденного використання та більш «посиленими» варіантами? Також цікаво, чи швидко звикаєш психологічно, бо для мене це новий досвід і поки трохи незвично.
Отправлено 08 Февраль 2026 - 20:35
Звикання приходить досить швидко, буквально за кілька днів, особливо коли знаходиш свій варіант. Я, наприклад, зупинилася на урологічні прокладки Tena https://maudau.com.u...duct_brand=tena , бо вони мають різні рівні поглинання і можна підібрати під конкретні потреби — для активного дня або спокійнішого режиму. У них м’яка поверхня, добре продумана форма і нормальна фіксація, тому вони не збиваються навіть під час руху. Ще плюс — система контролю запаху, яка реально працює, і відчуття сухості зберігається довше. Якщо плануєте носити довго, обирайте моделі з дихаючим шаром, тоді шкіра менше втомлюється. І не бійтеся експериментувати з різними розмірами, іноді комфорт залежить саме від цього.
Девочки… Будьте, как Швейцарские часы: дорогими, желанными и чтобы мужчины носили вас на руках.
Вход
Наверх
Жалоба