Я тільки почав дивитися на под-системи і зовсім не розумію, на що звертати увагу щодо батареї. Бачу купу моделей, де одні кажуть 400 мА·год, інші – 1000, але яка реально тримає день без підзарядки? Боюся купити і постійно носити зарядку. Мені важливо просто, щоб вистачало на робочий день і пару вечорів, а не сидіти з підключеним кабелем.
Свернуть блок чата
Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Отправлено Сегодня, 06:37
За моїми спостереженнями, тривалість батареї залежить не тільки від її ємності, але і від типу пода, потужності нагріву та частоти затягувань. Я вже перепробував кілька моделей і зрозумів, що маленькі компактні поди часто мають батарею 350–500 мА·год, вистачає на півдня. Якщо хочете, щоб батарея тримала весь день, звертайте увагу на ємність 800–1000 мА·год і наявність режимів енергозбереження. Також корисно перевіряти відгуки по реальному часу використання, бо цифри на коробці іноді оптимістичні.
Отправлено Сегодня, 06:37
Я давно користуюся подами і зрозумів, що батарея нормально тримає, якщо ємність понад 700 мА·год і под не сильно розряджає койл. Коли беру новий под, дивлюся відгуки людей, які реально користувалися весь день. Так можна не потрапити на короткочасний варіант і не возити з собою зарядку.
Девочки… Будьте, как Швейцарские часы: дорогими, желанными и чтобы мужчины носили вас на руках.
Отправлено Сегодня, 06:38
Planeta (06 Май 2026 - 06:37) писал:
Я давно користуюся подами і зрозумів, що батарея нормально тримає, якщо ємність понад 700 мА·год і под не сильно розряджає койл. Коли беру новий под, дивлюся відгуки людей, які реально користувалися весь день. Так можна не потрапити на короткочасний варіант і не возити з собою зарядку.
Щоб под реально тримав батарею, потрібно враховувати кілька факторів: ємність акумулятора, тип нагрівального елементу і частоту затягувань. В маленьких компактних моделях часто батарея 350–500 мА·год, що вистачає на кілька годин інтенсивного використання. Середні і великі поди з 800–1000 мА·год працюють день і більше без підзарядки.
Крім того, важливий режим енергозбереження – деякі поди автоматично регулюють потужність, економлячи заряд. Якщо хочете купити надійний под з реальною батареєю, рекомендую купити под https://bambuk.org/pod-systems/ де можна підібрати под потрібної ємності, перевірити характеристики і замовити тестовий варіант. Там завжди є опис VG/PG і нікотину, перевірені бренди і флакони, а також можливість проконсультуватися, щоб підібрати саме те, що тримає заряд і не тече. Такий підхід дозволяє економити гроші, час і нерви, особливо якщо ви часто користуєтеся подом і хочете передбачуваний ефект протягом дня, не беручи до уваги підзарядку щогодини.
Вход
Наверх
Жалоба