Я зараз стою перед вибором і не можу зрозуміти чи купувати XROS 5 чи шукати щось інше бо здається що всі pod системи плюс мінус однакові але при цьому одні коштують дорожче і я не бачу де саме різниця і чи вона взагалі відчутна у реальному використанні коли просто париш кожен день
Свернуть блок чата
Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Отправлено 30 Июнь 2026 - 07:25
Різниця між XROS 5 і дешевими pod системами проявляється не одразу а в стабільності роботи протягом часу цей пристрій не дає різких перепадів потужності і краще контролює температуру що напряму впливає на смак і ресурс картриджа особливо якщо використовувати його регулярно без великих перерв
Отправлено 30 Июнь 2026 - 07:25
Я помітив на практиці що найдратівніше в дешевших пристроях це відсутність стабільності коли ти не можеш передбачити який буде наступний затяг тут же ситуація більш рівна і це дає відчуття контролю навіть якщо не розбираєшся в технічних деталях і просто користуєшся як звичайною річчю кожного дня
Отправлено 30 Июнь 2026 - 07:26
Emma (30 Июнь 2026 - 07:25) писал:
Я помітив на практиці що найдратівніше в дешевших пристроях це відсутність стабільності коли ти не можеш передбачити який буде наступний затяг тут же ситуація більш рівна і це дає відчуття контролю навіть якщо не розбираєшся в технічних деталях і просто користуєшся як звичайною річчю кожного дня
По XROS 5 скажу так: перед покупкою краще одразу зрозуміти, для чого він вам потрібен. Якщо просто хочеться маленький подік без будь-яких налаштувань, можливо, є простіші моделі. А от якщо хочеться щось більш продумане, з хорошою автономністю і нормальним відчуттям у руці, тоді хрос 5 https://bambuk.org/vaporesso-xros-5/ виглядає логічно.
Я замовляв через Bambuk, бо не хотілося гратися з невідомими продавцями. Для мене важливо, щоб магазин не тільки продав пристрій, а й дав зрозуміти, які картриджі, рідини й аксесуари потім можна брати до нього. Замовлення прийшло акуратно, пристрій запустився без танців, усе працювало як треба. Якщо плануєте купити Вапорессо Хрос 5, дивіться не тільки на колір, а й на практичність.
Девочки… Будьте, как Швейцарские часы: дорогими, желанными и чтобы мужчины носили вас на руках.
Вход
Наверх
Жалоба