Форумчани, підкажіть будь ласка! Де можна побачити каталог новобудов Львова? Просто хотів купити собі квартиру, яка буде сімейною, оскільки ми з дружиною нещодавно одружилися і хочемо вже заводити дитину.
Свернуть блок чата Если Вы не нашли ответ на форуме, то спросите в чате!
|
Отправлено 14 Декабрь 2021 - 21:05
Я ось би тоді так сильно не ризикував, просто вже замовив би квартиру, бо коли вже все буде на місці, тоді вже зайнявся б формуванням сім'ї і тоді вже про дитину думав, а поки що вважаю що на вашій стадії ще багато чого потрібно зробити.
Иду на поиски любви... кто не спрятался я не виноват)
Отправлено 14 Декабрь 2021 - 22:39
Bingo (14 Декабрь 2021 - 20:18) писал:
Форумчани, підкажіть будь ласка! Де можна побачити каталог новобудов Львова? Просто хотів купити собі квартиру, яка буде сімейною, оскільки ми з дружиною нещодавно одружилися і хочемо вже заводити дитину.
Я ось особисто купував квартиру у перевіреній новобудові, раджу і вам дивитися асортимент квартир у новобудовах Львова https://dom.ria.com/...vostroyki/lvov/ на перевіреному сайті, наприклад Дом.Ріа, у них на майданчику розміщуються лише перевірені часом забудовники, від яких не можна очікувати поганого результату.
До речі, на майданчику також можна подивитися динаміку цін та статистику за останні роки, я ось уже дивився і все підбирав за своїми параметрами.
Девочки… Будьте, как Швейцарские часы: дорогими, желанными и чтобы мужчины носили вас на руках.